A co kdyby to bylo jinak? - Barnett, Laura (Motto, 2016)
Někdy stačí jen malý okamžik a náš život se navždy změní... Evě a Jimovi je devatenáct, studují v Cambridge a jejich cesty se poprvé zkříží v r. 1958. Autorka nás nechává sledovat tři verze jejich budoucnosti, kdy jsou nebo nejsou spolu, a po různých peripetiích všechny směřují k závěru v současnosti.