Hotel u zvířátek. - Finch, Kate (CPress, 2016)
Osmiletá dvojčata Karlík a Magda zachránila tetin chátrající hotel tím, že ho přeměnila v domov pro zvířátka, o která by se jinak neměl kdo starat. Bude v jejich silách naučit korelu se zahojeným křídlem znovu létat? A hlavně, jak pomoci mourované kočičce, která odmítá hraní i mazlení a jen ztrápeně leží v koutě?