Pandořina skříňka - Tvrdá, Eva (Littera Silesia, 2015)
Knihu Pandořina skříňka dotváří soubor povídek, ve kterých vystupují potomci postav z Dědictví. Po deseti letech od prvního vydání Dědictví má čtenář konečně možnost prožít úplné dokončení příběhu.